Sunday, 27 November 2011

:)


This Man was very LUCKY coz got a beautiful wife like Puan Sri Ragad Waleed Alkurdi. :)

hehehe :) 

Pemandangan di SK NG YONG :)

Aku lama dh nak update nie , cuma aku malas sangat-2 nak update . hehehe . sekarang nie aku tetiba rajin la plak . Jom skodeng pic kt bawah nie  . ahaha .






Friday, 25 November 2011

Lee Taemin Oppa♥

last post ku kan pasal Taecyeon oppa rite ? hehe . nie plak pasal Taemin oppa :) damn he's cute !
dia nie maknae ataupun paling muda kt SHINee . diorang ada 5 orang ahli Onew , Jonghyun , Minho , Key and Taemin . aku plak tersangkut an mamat nie . kiud kan ? hehehe .
                                                            lihat profil dia kt bawah

Full Name; Lee Taemin
Nicknames; Taeminnie
Birthdate; July 18, 1993
H
ometown; Dongbong-gu, Seoul
Height; 175-179cm
Weight; 50-55kg
Blood Type; B
Family; Parents, Older Brother
Favorite Color; White
Favorite Food; Steak/Beef
Favorite Artists/Role Models; Michael Jackson, Usher, Justin Timberlake
Hobbies/Specialties; Dancing [Popping], Piano, Mandarin, Listening To Music



bawah nie plak pic dia :)












kiud rite ? hehehe . well . malas nak tulis banyak-2 . besok aku nak post pic yang aku ambik masa kat SK NG YONG :) hehehe







Friday, 18 November 2011

TaecYeon Oppa ♥

OK TACYEON 2PM
handsome tak oppa aku kat atas nie ? damn so handsome ! aku dah angau dengan oppa aku nie . well , aku nak bagitau biodata oppa kesayangan aku nie .

Ok Taecyeon Profile :
Name : Ok Taecyeon
Role in 2PM : Rapper, Dancer
Nickname : Okcat, Jeemseung (beast)
Date of birth : 27th December 1988
Height : 185cm
Weight : 76kg
Blood Type : AB
Religion : Christian
Languages : English & Korean, Japanese (in order of fluency)
School : Dankook University
Hobbies : Music appreciation, Wakeboarding, Skiing
Specialties : Cooking
Ideal Woman : A girl who does her own stuff well
Fav Food : All the food

*aku copy and paste jer*


ahha , oppa aku memang cute . jom lihat pic oppa kesayangan aku kat bawah nie . :)










kalau nak tahu , oppa aku nie boleh tahan gak sexy dia . 


Nickhun Oppa , Taecyeon Oppa and Chansung Oppa 
*ke-tiga2 mereka damn so sexy*

sampai tu jer ye . nanti I updated pasal Lee Taemin Oppa fromSHINee :)

Tuesday, 15 November 2011

MELUPAKAN KAU .

YEAH , memang sulit bagiku untuk melupakan kau , tapi aku menyibukkan diri dengan kerja yang kurang berfaedah . aku dah tak tau apa nak buat kat hadiah yang aku beli , nak bagi kat kau sebagai kenangan ? boleh gak . aku rasa sakit hati laa bila kau bergurau dengan ku pasal "kalau ada pompuan suka kat bie dewh ?" aku paling pantang bila kau tanya soalan tu kat aku . aku seriously memang sayang kat kau tapi kalau kau dah buat cmnie kat aku , sorry 2 say laa dude , aku ada perasaan tau . semalam aku ada tengok kereta kau , KERETA ye , bukan kau . aku memang hafal no plat kereta kau . kau hafal ? hal kau laa . aku dah happy sikit laa , sikit je . masa cuti nie aku nak luangkan masa dengan kazen mazen ku , family tersayang . nie wish aku kat kau .

"ktk , kmk harap ktk happy an ompuan yg fhm an perasaan ktk lebih dari kmk . kmk juak berharap ktk dapat keputusan yang baik dlm PMR . kmk doakan ktk supaya ktk always sihat x cm slalu asyik demam an selsema jak . kmk berharap juak ktk x abaikan ompuan yg syg kt ktk . jgn menangis sbb lak ktk x encem agik. kmk x suka nangga ktk hot or meradang . ktk dh bnyak berubah . kekalkan keyh ? ya jak pesanan kmk . 
SELAMAT TINGGAL MFH"

MOHD FADLUL HISYAM . 

we are STRANGERS .

ktk pernah jadi seseorang pada kmk . =')



AKU BOLEH HIDUP TANPA KAU !

YEAH , aku boleh hidup tanpa kau disisi aku nak tau kenapa ? sbb memang dri dulu daa aku berdikari . well , aku secara TOTAL memang dah boleh melupakan kau . Aku nak jugak tengok berapa lama kau boleh SINGLE . aku memang boleh je single . STATUS aku kini SINGLE MINGLE ye . ahha ! aku happy laa jugak sbb kakak aku support aku . aku boleh hilangkan rasa sakit ati aku kat kau , aku redha je . I LOVE U SO MUCH ... ye laa tuu , so much la sangat2 . so much ke smpai kau bawak break ? aku pun ada perasaan tau ! aku dah sakit ati cmnie laa aku buat ! aku bebas ! merdeka gitu ! ahha . whole day aku kat hospital, nak tau pa aku buat kat hospital ? mengubat hati yang luka . ahha ! tak da laa , aku jaga datuk kesayangan aku . aku sayang kat atok aku . sayang sangat2 . Atok , cha harap atok cepat sembuh dan sihat seperti selalu . AMIN .
well guys , aku nak layan mukabuku aku .  sign out . have a nice day all !

Monday, 14 November 2011

BREAK-UP

dh tengok title aku ?  break up .. yerp aku break up bgi kali ketiga an bekas boyfie aku . aku dah tak tahan dengan perangai dia . asyik aku aje yg harus mengalah . adakah aku ini boneka apa ? aku rasa nya nyesal sebab sumber buku rujukan , kredit dan sebagainya dri aku . aku puas ati an perangai kau ! aku mok kau baca towk !

"aku berharap kau dapat org nak tahan an perangai kau . aku harap kau bahagia . yup , aku mok kau bahagia sbb aku masih sayang kat kau . tapi kau dh membuang aku , aku trimak jak ."

walau apapun , aku tetap sayang kat kau . sayang ilak2 . mun dh cm towk , aku sabar jak laa . malas ku mok nulis panjang2 , xda mood . mok layan youtube jak !


Sunday, 13 November 2011

APAKAH ?

well , aku tak tau nak cakap apa skrang nie . aku nak cakap pasal apa hal line malam nie bangang sangat smpai aku tak bleh mz an laki aku hah ? pas tu plak bebudak wat aku marah ! diorang pekak apa ? berapa kali aku kta jgn bising diorang makin bising ! nak saja tngan  aku smpai kt muka diorang tpi aku sabar je . aku rasa diorang tak tau nak hormat org kut . ehhe ! well , aku yg ajar diorang . aku nak sign out , mau layan fb aku yg di urasss oleh kwan baikku Joanna ~


My Kiud Adik !

Ini adik tak berapa kesayangan oleh aku . ahha !

Saturday, 12 November 2011

Iman Suraya

cinta mereka tidak tragis seperti Laila dan Majnun 
mahupun hikayat Romeo dan Juliet .
Jangan disamakan dengan cinta mereka seperti Rose dan Jack di atas kapal Titanic .
Bukanlah juga seperti cinta Rahul dan Anjeli dalam Kuch-Kuch Hota Hai 
mahu dikatan seperti cinta Awie dan Watie di dalam Sembilu jauh sekali
Iman Suraya kisah cinta orang biasa seperti kita-2 juga .

Iman Suraya . aku suka cover tu , comel .


Cantik tak kata-2 diatas ? superb cantik ! Aku suka membaca novel . nak kata aku addict , aku addict dengan CORNTOZ . Kaki Novel boleh tahan la . well , aku memang suka baca novel yang berkisar tentang LOVE . nak kata aku minah jiwang ? ada laa ckit-2 . aku bgi ayat power untuk cairkan hati buah ati aku yang selalu merajuk . haha. nak tau kisah IMAN SURAYA ? beli sendiri ye . hahaha . 

Friday, 11 November 2011

Saturday, 5 November 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Semekom , hai all . Esok Raya Haji nak ? x sabar asa eh . Aku mok minta maaf kepada smua mun ada salah , terlanjur kta and mun nyakit ati korang smua . 




SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA EHK ? LOVE U ALL ^^

Wednesday, 2 November 2011

Kerja-2 kt Koperasi .!

Hai . Aku malas mok crta bnyak . Aku mok post pict kwn-2 aku masa kmi berkerja ye ~

 Aku dan Iqah

 Farra

Sedang menikmati Jelly . 

 Aku dan Sylvia bersama Air-2 . haha

amoi cantek Chie dan Dewi 

Iqah  

 Chie and Iqah . ice-cream . yummy-2
BEN10 ~! 

Iqah  

Rajin ma uncle . haha . Shwam . 

Farra and Iqah .


WELL , kami sudah menyiapkan form 1 , 2 and 3 . manakala form 4 blom buat and form 5 hampir nak abis . cuti skolah dh nak abis . tpi kerja blom siap . wahh . cmne na ciapkan nie ? hehe . well , cuti skolah tak lama lgi . tak sabar eh !

Tuesday, 1 November 2011

SECOND DAY MINI SUKAN .

WELL , hari nie hari ke-2 mini sukan . hari nie aku ber-sungguh2 sokong boyfie aku . well , setakat no.2 , 3 , 4 je laa . tak pernah dpt no terakhir . tak tau plak aku yg boyfie aku nie kuat berlari . walaupun bnyak persaingan antara mereka tpi boyfie aku tak kisah . asalkan tak dpt no terakhir sudah . well , dh adat permainan , ada menang ada kalah .

nie plak kisah ke-2 . dulu aku ada CRUSH kt budak sorang tu tpi aku x brani luahkan . dia atlet sma rumah sukan dgn aku . sejak itu aku knal dgn dia . org nya tinggi , hidung mancung , pandai bleh thn laa . cukup sifat dgn lelaki idaman aku , tpi syg , dia bukan Islam .

kisah ke-3 . masa tu time nak blik . aku pinjam hp kwn ku Jansen , masa tu aku kacau laa kwn aku dgn ambik gambar mereka , mereka tak suka bergambar ye . hehehe . aku ambik gmbar Bekah , masa tu Bekah blom ready . aku tunjuk laa gmbr yg aku ambik masa muka Bekah blom ready . kmi berebut hp Jansen dn Hp Jansen jatuh . waduh , Jansen , coe ehk ? tak sngaja jatuhkan . hehe . nasib Jansen baik ati klau tak , abis aku dan Bekah .








WE ALL BESTIES LAA . I LOVE MA FWENZ . FARRA , IQAH , DION , BEKAH , CHIE , AND FATENZ .

First Day Mini Sukan .

hello . hari nie aku nak cakap pasal Mini Sukan yg dianjur oleh skolah . hari nie punya semangat pakai bju kelas yg bru smpai semalam , punya laa lawak gmbar baby yg ada kt blkg . aku respect an kawan-2 ku yg laju berlari . terus terang ye aku memang lambat mcm kura-2 . 
kiud tak ? hehe . ini besties aku . nama nya Bekah . dia bkn seorang atlet tpi dia laju berlari . aku suka senyuman manis dia . hehe . dia mendapat no.2 dlm acara 100 meter . pecut tu ! aku respect kt dia memang pantas berlari ! 

si cantik manis nie plak sylvia . dia mmg kuat berlari maklum laa atlet katakan . dia memang cantik , kdg-2 aku pun jeles gak tngok dia senyum . hahaha. .


aku malas plak nak cakap psl hari nie . aku nak post pic jer laa . hehe . not edited . original . hah . yg kt atas tu atas arahan mereka aku edit . hehe .

















first day memang best . tak sabar aku nak melihat esok . my boyfie berlari . mesti lawak eh ? hahha . bye .